Organizujemo vanlinijski prevoz New Page 5
Prevoz od/do aerodroma i gradova u širem regionu. Raspolažemo sa 30 udobnih putnička vozila (automobili 4+1, kombiji 8+1, minibusevi 20 - 30 sedišta i autobusi 45 - 80 sedišta). Polasci prilagođeni putnicima. Najam vozila sa (našim) vozačem. ONLINE REZERVACIJE ili telefonom 08 - 20h: 021/523-863, 451-156 ili Mob/Viber/WhUp: 062/523-863.
BEOGRAD BEČ BUDIMPEŠTA ISTRA JAHORINA OSIJEK SLOVENIJA TEMIŠVAR ZAGREB
aerodrom/grad grad/aero aerodrom/grad gradovi SARAJEVO grad/aero grad/terme aero/grad grad/aero

Kombi prevoz: NOVI SAD - SLOVENIJA - NOVI SAD

New Page 1

U našoj ponudi je svakodnevni deljeni kombi prevoz Srbija - Slovenija - Srbija, do/od Ljubljane, Maribora i niza gradova i uvek atraktivnih slovenačkih termi. Prevoz je po principu "od vrata do vrata" (Vi birate adresu i ukrcavanja / iskrcavanja). Garantovani svakodnevni polasci (365 dana u godini), u oba smera. Moderna, udobna, klimatizovana i redovno servisirana vozila, obezbeđena sigurnosna sedišta za decu, profesionalni vozači, svi putnici su osigurani... Standardan je prevoz je do Ljubljane i Maribora, a po najavi unapred, prevoz vršimo i do drugih gradova kao i do poznatih slovenačkih termi (Čatež, Laško, Olimia, Zreče, Vogla...).

SVAKODNEVNI KOMBI PREVOZ SRBIJA - SLOVENIJA: Garantovani jutarnji polazak iz Novog Sada i Beograda prema Sloveniji, kao i popodnevni povratak iz Slovenije do Novog Sada i Beograda. Prevoz je po principu “od vrata do vrata” - adresa polaska i dolaska je po izboru putnika (u Novom Sadu, Beogradu i navedenim mestima u Sloveniji). Polasci nisu fiksni, ali približna satnica je:
     • iz Novog Sada i Beograda prema Sloveniji: svakodnevno 1-2 polaska u intervalu od 06h do 07h ujutro,
     • iz Slovenije prema Novom Sadu i Beogradu: svakodnevno 1-2 polaska u intervalu od 13h do 14h popodne.
Rezervacije su neophodne najmanje 4 radna dana (96h) pre početka putovanja, a poželjno je i ranije.